Efter några dagars IT-bråk tror jag att hemsidan är återställd. Problemen kom i samband med uppdateringen av WordPress. Sist jag skrev något kom bara rubriken med som i sin tur bara syntes från startsidan.

Jag har hunnit springa flera riktigt bra löppass och fått kvalité och vana i benen. Det blir inget Sylvesterlopp för mig och Ida. Åtminstonde jag är redo för att springa. Men efter att ha fått tre ofantligt oväntade utgifter denna månad (som var tänkt att bli en bra månad) har vi inte pengar nog till tävlingen. Att springa 10 km på tid är inte nödvändigt, men det hade varit roligt.

Något annat som är både nödvändigt och roligt är att komma ner till Mallorca igen. Träningsförhållandena i Sverige och på Mallorca är av två olika världar. Jag funderar på att spendera mer tid på ön för träning än tidigare. Ida är nog inte sen att haka på möjligheten. Väl på Mallorca igen ska jag springa fler vandringsleder som mellanpass.

Running Mallorca 2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.