Jag har gjort ett preliminärt tävlingsschema för säsongen. Fram till slutet av maj är jag på Mallorca. Därefter är jag i Sverige. Vilka svenska tävlingar jag kör under sommaren är än så länge oklart. Men det bör bli en hel del.
Tidigare hade jag planerat att köra cykeltävlingar också. Efter att ha tänkt en andra gång insåg jag att det hade blivit väl mycket tävlande. Att skaffa en spansk klubb verkar vansinnigt struligt. En svensk klubb hade fungerat och eventuellt ordnar jag detta under våren om suget efter cykeltävlingar blir för stort.

Januari

 • 27: Duathlon Sprint Artà

Februari

 • 10: Duathlon Sprint Palma de Mallorca
 • 24: Duathlon Sprint Binissalem

Mars

 • 10: Duathlon Olympisk Can Picafort
 • 17: Duathlon Sprint Cala Ratjada
 • 30: Triathlon Sprint Capderra

April

 • 7: Tristar Mallorca 111, Portocolom – Måltävling
 • 13 eller 14: Triathlon Palma de Mallorca Sprint

Maj

 • 4: Triathlon Olympisk Colonia Sant Jordi
 • 11: Thomas Cook Ironman 70.3, Alcudia – Måltävling
 • 26: Triathlon Sprint Palma de Mallorca

Juni

 • 2: Zurich Ironman 70.3 – Måltävling
 • 16: Berlin Ironman 70.3

Juli

 

Augusti

 • 11: European Championships Ironman 70.3 Wiesbaden
 • 18: Kalmar Ironman

September

 • 22: Pays d’aix Ironman 70.3

Oktober

 • 5: Lanzarote Ironman 70.3

Ironman Lanzarote 70.3 Andreas Lindén, Club La santa
Ironman 70.3 Lanzarote 2012

5 Comments

 • Det var en hel del tävlingar. Är din plan att köra alla eller kommer du välja av dem? Det ser tufft att tävla så många långdistans tävlingar på hög nivå..Svårt att återhämta sig

  • Bra poäng där. Det borde jag lagt till i texten. Alla tävlingar som inte är IM 70.3-tävlingar ser jag som träningspass. I augusti väljer jag mellan Kalmar och Wiesbaden. Övriga tävlingar klarar jag av att återhämta mig till. Halva juni + juli blir dessutom lugnt.

 • Hej! Jag och Magnus kommer till Mallorca i April och ska simträna med dig.
  Hur långt ifrån Palma ligger Portocolom? Skulle vara kul att se den tävlingen.
  /Hanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.