Under flera år har jag startat hur många projekt som helst. Samtliga projekt har haft syftet att driva in pengar på ett sätt så att jag kan göra vad jag vill precis var jag vill. Nästan alla projekt har gått dåligt. Några av dem som gått bra har jag fått lägga ned på grund av yttre faktorer. Därför kan jag lägga till dem i listan på dåliga projekt.
Ett fåtal projekt har verkligen gått bra. Men inte från start. Allt gick dåligt i början. Det tog tid att bygga upp saker och ting.

Nu har jag och Ida bestämt oss för att avsluta så många projekt som möjligt. Vi ska bara göra det som går absolut bäst. Tiden är en avgörande faktor. Vi kan omöjligt göra allt vi vill göra. Därför gallrar vi ut det som går bäst och som vi tror mest på. Vad vi kommer att lägga ned och vad vi kommer att behålla är vi osäkra på. Vi ska bestämma oss efter IM-tävlingen i Alcudia nästnästa helg.
Begreppet ”Kill your darlings” är ett kulturuttryck som innebär att man sållar bort bland onödiga, meningar, ord, scener, personer etc. i böcker eller filmer, som av någon anledning blivit författarens dolda men betydelselösa favoriter. Det som sållas bort är det som inte tillför handlingen något eller det som tillför handlingen för lite för att tilldelas fokus.
I mitt och Idas fall handlar det om att lägga ned projekt som vi arbetat med. Vi har investerat tid i saker som därför känns tråkiga att lägga ned. Men vi måste vara objektiva. Därför skär vi ned på vad vi gör och har dessutom satt ett projektstopp. Vi ska inte starta någonting förrän vi avslutat så mycket som möjligt och känner oss trygga i det vi gör.

sineu_velodrom_april

sineu_velodrom_april2

sineu_velodrom_april3

Under de senaste veckorna har jag haft mycket att göra. Min egen träning har tagit en hel del tid. Dessutom har jag coachat träningsläger och skrivit träningsscheman. Det sista lägret för året är nu klart. Även om det har varit en hel del jobb så har jag haft väldigt roligt. Dock är jag och Ida osäkra på hur vi ska göra med träningsläger 2014. Vi vet inte om vi ska arrangera några alls. Förmodligen gör vi det. Men i så fall förändrar vi lägren ordentligt.

Jag har tränat på bra. Under den gångna veckan har jag tränat mer specifikt inför Mallorca 70.3. Dessvärre har jag fått lite problem med ett knä. Det enda jag tvingats hoppa över är dock ett backintervallpass samt ett löpdistanspass igår. I övrigt har jag tränat efter planen. Halv-IM tävlingen är inte i fara. Däremot funderar jag på att hoppa över helgens olympiska triathlon i Colonia Sant Jordi.

Eftersom jag har mer tid över igen så återkommer jag imorgon. Det känns skönt. Jag har saknat att skriva. Nu ska jag simma. I eftermiddag ska jag springa lätt i underbara Port de Soller.

Port de soller, Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.