Just nu befinner jag och Ida oss i en liten fransk by som heter Annecy. I går tog vi färjan från Palma till Barcelona och fortsatte sedan med bil 3 h och hamnade i Montpellier. Trots en lång resdag, 8 h på båten och 3 i bilen har jag känt mig bra i kroppen idag. Vi sov länge och åkte inte från Montpellier förrän vid 12. Det behövdes.

Försökte mig nyss på ett löppass här i Annecy men gav upp efter 10 minuter på grund av risk för frostskador. Kanske inte riktigt, men nästan. En varm dusch senare än vi nu på jakt efter mat. Verkar som att idag blir dagen Ida kommer lyckas med sina 2 år långa försök att övertala mig att prova sushi.

Imorgon kommer vi fram till Zürich. Väl där ska jag plocka fram mössa och vantar och träna sim, cykel & löp. Hoppas för övrigt att det blir riktigt, riktigt dåligt på tävlingen. Det kommer gynna mig, förhoppningsvis. Särskilt om det blir kortare simning.

Andreas Lindén
tillbarcelona_ben_670

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.