I går kom vi fram till Zürich i fortsatt regnigt väder. Vi bor hos triathleten Fredrik Bäckström och hans flickvän Lisa i centrala Zürich, ca 25 km från tävlingsstarten. Både igår och idag har jag och Fredrik varit ute och cyklat och idag provade vi tävlingsbanan, både cyklingen och löpningen. Simningen är nu officiellt inställd på grund av för låg vattentemperatur. Lite tråkigt, hade varit kul att se hur jag ligger till, men samtidigt bra för mig. Mitt mål är att hamna Topp 10 och det blir lite lättare utan simningen…

I Alcudia fick jag tävla mot Andreas Raelert och på söndag skulle jag få tävla mot hans bror Michael, men idag fick jag reda på att han tyvärr ställt in på grund av skada. Riktigt tråkigt. Bröderna Raelert har ju blivit två stora förebilder för mig så jag såg verkligen fram emot det. Jag tippade även Michael som vinnare. Just nu tippar jag att segern går till Ronnie Schildkneckt.

Hamnar jag Topp 10 och kommer nog köra hela vägen hem till Sverige i ett svep, i ett enda lyckorus. Önska mig lycka till.

Cykelpass i Santa PonsaÖvade växlingar inne i Kings Park i Santa Ponsa innan Alcudia.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.