DNS=Did not start

Tyvärr valde jag att ställa in Sprint-SM i triathlon. Efter att jag känt mig dålig i flera veckor med huvudvärk och trötthet hoppades jag in i det sista att jag skulle vara redo att tävla igår. Så blev det inte. Jag känner mig visserligen betydligt bättre nu än vad jag gjorde för 10 dagar sedan då jag mådde som sämst. Men eftersom jag inte vet vad det är för fel på mig vågade jag inte starta. Med tanke på hur kroppen kändes hade det inte varit någon större idé heller.

Just nu tar jag några dagars ledighet från träningen innan jag åker till Sälen för att hålla i ett träningsläger. Därefter åker jag till Mallorca den 18 juli för att göra iordning den nya träningsbasen. Troligtvis kör jag någon tävling där innan jag åker till Sverige igen i början av augusti. Jag har valt att ställa in Ironman 70.3 i Wiesbaden. Istället kör jag SM i olympisk distans i Jönköping den 10 augusti.

 

Andreas äter

Lite återhämtning, sedan är jag tillbaka igen

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

12 Comments

 • Verkar vara mycket snack på dig och sedan händer inget mer. Du kanske helt enkelt ska satsa på ngt annat, typ börja utbilda dig och skaffa ett riktigt jobb.
  För att vara helt uppriktig så har du ju inte genomfört ngt sedan Superlklassikern.
  Dina adepter får ju lära sig hur man skaa göra för att bryta!
  Du är ju helt klart ett skämt!!!

  • Lia, försöker du trolla? Tror inte de var många som tyckte det var kul.

   //Simon

 • Det kanske inte var så humoristiskt men det ligger mycket i det hon skriver. De tävlingar som han genomfört är typ motionstävlingar.

 • Det är nog mest hur Andreas uttrycker sig som folk stör sig på.Han har dock kört bättre de sista tävlingarna men som Anders sa , konkurrensen kunde vara bättre även om de kanske får beskrivas som elitmotionärstävlingar iaf.
  Han har säkert förutsättningar att bli bra men hans ego skriver än så länge rätt ofta checkar som kroppen inte kan casha

  • Så att använda sitt namn innebär per automatik att ens åsikt är mer ”rätt”?
   Dessutom framförs inga hot eller speciellt extrema åsikter.
   Valet att bilda sig en uppfattning av någon görs ju omedvetet och i Andreas fall mycket efter hur han skriver och upplevs här i bloggen.
   Som du/ni/han märker finns det personer med avvikande åsikter.
   Inlägg som ”wow grym du är” ”lycka till” är givetvis kul för blogginnehavaren att läsa men tillför inget för nån annan.
   Precis som att såga avvikande åsikter utan ett annat argument än avsaknad av namn.

 • Tjenare!

  Uppenbarligen mår ett par av er dåligt av att läsa det jag skriver. Ni bör fundera på vad problemet är. Är det jag som är ett globalt problem? Eller är det er individuella reaktion på mig, mina mål, mina drömmar och resultat, som är ert individuella problem?
  Om ni är tillräckligt ärliga mot er själva kommer ni att inse att det sista alternativet, där ni har problem med mig, är det som stämmer. Eftersom det är ni som har problem är det också ni som bör åtgärda problemet i er själva.

  Och självklart förblir en anonym kommentar en åsikt utan avsändare. Ett namn styrker att avsändaren vågar och vill stå för orden personligen.

  Försök nu att samla lite positiv energi. Att intala er att jag är sämre än er gör er inte bättre även om det kanske känns helrätt i några minuter.

  Om det inte är min personlighet ni vill förminska är det troligtvis mitt varumärke och min verksamhet ni vill förminska. Det är ett fult, desperat men välbeprövat försök. Lägg energin på att framhäva er egen verksamhet istället för att försöka förminska alla andras. Det lär ta mycket mindre tid för er. Dessutom lär det vara betydligt roligare att jobba med ens egna företags positiva bitar istället.

  Lycka till med det ni gör eller med dem ni är!

 • Hej,
  För att förtydliga det jag skrev ovan! Hel livet går ut på att möta utmaningar, fokusera, genomföra och avsluta sådant man påbörjat. Jag är mkt nöjd med mitt liv, tränar och har en bra karriär i min bransch.
  Varje dag ser jag anställda som lovar och lovar men har svårt för att avsluta. Det går bra att sätta igång, prata på möten och påpeka/kommentera vad andra skall göra. Tycker det är synd att du pressar dig så och aldrig avslutar något. Du kanske skall sänka ambitionsnivån vilket kan få dig att må bättre. Detta i sin tur skulle kunna göra att du kan satsa högre nästa gång. Som sponsor vill man ju gärna se avslut som leder till framgång, det är det som sporrar personal att pressa sig själva på jobb och på fritiden, just för att må bättre!

 • Lia: Andreas har satt igång en massa saker han har påbörjat. När han började med ett eget ftg för några år sedan hade han inga pengar, höll inga träningsläger eller föreläsningar, hade inte träningen lika bra uppstyrt som idag och presterar definitivt bättre på tävlingar. Det om något är att genomföra något man påbörjat. Håller du inte med om det?
  Du och Pa verkar endast fokusera på de inlägg där det har gått mindre bra för honom. Missar ni helt och hållet de inlägg där han berättar om de träningsläger han skriver att han håller, de föreläsningar han gör eller de tävlingar han vunnit? Det finns alltid ett resonemang bakom de tävlingar som han t ex har brutit (som inte är särskilt många), vilket är bl a att det är bättre att bryta när en tävling går riktigt dåligt än att fortsätta och trötta ut kroppen i onödan. I det här fallet att inte tävla när kroppen är sjuk för att inte riskera framtida, allvarligare sjukdomar.
  Du skriver även att Andreas ska satsa högre. Har du missat inläggen där han skriver att han siktar mot både VM i Motala som går antingen nästa år eller 2015, och hans satsning mot VM i Hawaii?

 • Jonathan W:Jag har läst de flesta av Andreas inlägg majoriteten skulle jag nog säga. Jag har aldrig sagt att jag tycker att Andreas är dålig, möjligtvis inte så bra som han uttrycker det men det kan vara av misstag eller helt enkelt att han inte förstår hur andra(läs jag och flera) tolkar det.
  Hans träningsläger för andra och hans föreläsningar är ett sätt för honom att försörja sig vilket är en annan sak än hans triathlonkarriär. Bara att gratulera att nån vill träna och höra honom föreläsa.det är dessutom oftast ett ganska bra sätt då man kan få till en del egen träning samtidigt.
  Givetvis ska man ha mål och drömmar. Hur man väljer att uttrycka dem och hur man väljer att kommentera andra triathleters och cyklisters träning/tävlande som är mer framgångsrika än en själv bör man överväga noga.
  Självklart ska man bryta om man är skadad eller om det förstör möjligheten att tjäna pengar längre fram. Det gör han givetvis helt rätt i.
  Däremot kan det vara svårt för utomstående att förstå när det inträffar i tävlingar där han har satt upp höga ambitioner som att vinna eller placera sig bra.
  det suger givetvis när det händer och det händer även världstriathleter som tex Macca, Marino, Pete Jacobs, Starky med flera.
  Han har vunnit tävlingar i Sverige. några av dem med bra svenskt motstånd.
  Han har tagit steg framåt denna säsongen.
  För att nå sitt mål så kommer han behöva prestera bra mot internationellt motstånd.
  Att köra kortare tävlingar för att bli snabbare och kunna tävla oftare är nog bra väg att gå.
  Triathlon är en sport där man blir bättre med åren men även kan vara bra tidigt iaf på kortdistans som tex Brownlee. Andreas har åren för sig och med det kommer det komma erfarenhet och rutin. Kanske även lite mer självdistans som kommer gynna honom i slutändan.

  Kan väl sammanfatta med att det inte är Andreas tävlingsresultat, träningsläger eller föreläsningar som jag ifrågasätter, jag tycker resultaten ger en ganska klar bild av Andreas som en triahlet i svensk elitklass med en ljus framtid om han gör rätt val.

  • Om du läst majoriteten av mina inlägg. Varför påstår du då här att du inte har koll på min ålder? Och varför använder du ett annat alias när du kommenterade Cykel SM i Åstorp?

   Och självdistans. Menar du att man inte ska ta sig själv på för stort allvar? Att man inte bör gå i keps och solglasögon samtidigt? Eller menar du att man ska vara öppen för andras idéer och tankar utan att man själv måste gripa in och berätta sin egen sanning?

 • bara för att få lägga mig i andras liv lite tycker jag att Andreas ska satsa på den enda riktiga idrotten i triathlon. Cykel!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.