Jag är på Mallorca. Fokus just nu ligger på underhållande träning. Dock är den under attack av det spanska systemet. Att skaffa träningskort är knepigt. Att skaffa internet tar tid. Men det får vara så nu. Hellre att jag offrar lite mer av min upptrappning efter mitt korta sommaruppehåll än viktigare veckor i aug/sept.

Simning tränar jag i havet. Det är 26 grader i vattnet. Hur skönt som helst. Dock är det vågigt. Sådana där orytmiska Mallorcavågor som verkar bråka med varandra. Det skiljer sig en del mot hur jag brukar simträna. Men det är nyttigt. Balansen i vattnet är viktigare än någonsin.

Nu ska jag simma och sedan är middag på stranden efteråt. Det är precis så jag vill ha det.

20130723-164624.jpg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.