Efter några höstdagar i Borås är jag tillbaka på Mallorca. Jag hann med det mesta praktiska som jag behövde ordna men jag kommer förmodligen att åka hem oftare i fortsättningen. Det blev bara fem dagar i Sverige innan jag var tvungen att åka tillbaka. Jag trodde att jag skulle få besök här nere men det blev inställt. Dock verkar det som att min tajming var bra. När jag åkte igår var det regn och en plusgrad. Jag älskar hösten men är inget fan av att träna i kyla. Tyvärr är det en svår kombination.

Skärmavbild 2013-10-21 kl. 12.19.35

Idag har jag en 35 kg tung väska att packa upp innan eftermiddagens styrkepass. Först väntar lite schemaskrivning. Jag ska skriva schema till ett par klienter och sedan till mig själv. Mitt egna schema tar längst tid. Överlägset. Jag lär knappast bli klar idag. Förmodligen inte ens denna veckan. Först måste jag prata med Simon och triathlonförbundet. Efter det vet jag vad jag vill göra. Det är en bra grund för att veta vad jag ska göra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.