Jag är tillbaka i Sverige men framförallt tillbaka efter att ha varit sjuk i över en vecka. Det var längesen jag var sjuk. Som vanligt var det motivationen som försvann först. Hjärnan försöker ta över kroppen känslomässigt genom att rekommendera mig att inte träna. När det händer vet jag att något är fel. Likadant är det första som kommer tillbaka också motivationen.
Under några dagar var jag så risig i halsen att jag knappt kunde prata. Mina träningsklienter fick lyssna på en rejält kraxande stämma när vi pratade. Till slut blev Ida frisk. Dagen efter det var jag bättre också. Så här roligt hade vi när jag kunde prata igen.

Under dagarna då jag varit sjuk har jag verkligen försökt att ta ledigt från allt. Jag tror att det har hjälpt mig att bli frisk snabbare. Nu har jag äntligen fått spikade tider för mina läkarbesök. Det sista besöket blir den 9 december. Tyvärr innebär det att jag missar både Idas födelsedag och luciafirandet i Palma. Förhoppningsvis är provsvaren värt det.

Jag väntar till på måndag med att börja träna igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.