I söndags flög jag från Mallorca till Köpenhamn. Därefter spenderade jag några dagar i Halmstad för att sedan fortsätta hem till Borås.

Sverige är fantastiskt och funktionellt. Jag lyckades även tajma Vasaloppet perfekt. Nu är jag i Mora och agerar support/bromskloss åt min pappa och bror. Att jag kunde följa med till Vadaloppet är jag överlycklig för.

Min nya titel som bromskloss har jag gjort mig förtjänt av efter skidpasset jag precis kört med dem. Jag var inte bara dålig. Jag var usel. I denna skidform hade jag inte ens vunnit Barnens Vasalopp.

Händelser i punktform:

– Lämnade lägenheten i Palma för mögelproblem
– Hyresvärden har sanerat lägenheten i veckan och jag kan återvända när som helst.
– Åker tillbaka till Mallorca den 16 mars
– Möte med banken på tisdag ang. ökad garanti för Kammarkollegiet. Vi har höjt vår omsättning i MTC så mycket att vi behöver dubblera vår resegaranti.
– Åker till Salming Running på tisdag edtermiddag och kikar på alla nya produkter.
– Tar tåget till Stockholm på onsdag.
– Träffar en idrottsläkare på onsdag eftermiddag.
– Tränar med klienter i Stockholm ons-fre
– Utökar min shop ordentligt under kommande 3 veckor
– Skyller mitt nederlag i spåret på att jag inte drack rödbetsjuice innan till skillnad från Jonathan och pappa.

20140228-204807.jpg

4 Comments

 • Sanera mögelproblem på en vecka? Ta med en fuktmätare o testa lite här o var. Det köper du en till bra pris på Jula.

  • Det har jag redan en. Jag är inte så insatt i hur man sanerar mögelskador. Dock kommer jag att ha en luftrenare med mig vart jag än bor framöver för att alltid ha bra luft och minimera risken för problem. Det lär göra stor skillnad.

 • Anmälde mig till förköp för att köpa Salmingskor, men har inte hört nåt om när de dyker upp?

  • Tjenare!

   Vart anmälde du dig till förköp för Salmingskor? Jag har inte fått någon förbeställning i shoppen från din mail eller ditt namn. Om du vill kan jag ordna det utanför shoppen och skicka med en faktura i samband med det. Gillar du inte skorna eller om storleken är fel är det bara att returnera dem eller byta dem mot en annan storlek.

   Skorna är klara för leverans under denna eller början av nästa vecka. De är helt klart på gång.

   Jag ska svara på ditt meddelande om Canyon Speedmax också. Tyvärr åkte jag hem från Mora lite tidigare än vad min dator gjorde. Den stod kvar på golvet i huset. Nu är det löst och jag är på väg ikapp med inkorgen :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.