Sedan i onsdag är jag i Stockholm/Södertälje. Jag är i Stockholm för läkarundersökningar och träningscoachning. Samtidigt bor jag i Södertälje hos min vän Jeff Frydenlund. Förutom att det är supertrevligt att träffa min gode vän från gymnasiet får jag även riktigt bra träning. Den här veckan får jag ihop runt 20 timmar träning. Jag räknar sällan timmar. Men eftersom jag knappt tränat något tidigare är det både relevant och märkbart.

Läkarundersökningarna rör mina problem med domningar i benen. Jag var hos Klas Östberg i onsdags. Han hade en bra teori som nu ska undersökas närmre i magnetröntgen imorgon. Hela mitt liv anpassas efter läkartider och undersökningar. Jag kommer kunna tävla även om jag har domningarna i benet. Men jag skulle vara markant mycket bättre om jag inte hade dem.

Igår höll jag ett träningspass för mina coachingklienter ute vid Drottningholm. Förutom vårvädret bjöd öarna på en hel del vind under vårt cykelpass. Med lite bra planering och erfarenhet är det inga problem att vända vinden till en fördelaktig träningskamrat. Vi var först 9 som cyklade och sedan 12 som avslutade med lunch ute vid Brostugan.

Just nu i punktform:

 • Jag åkte hem från Mora i måndag
 • Min dator åkte hem från Mora några dagar senare
 • Åkte till Stockholm i onsdags
 • Träffade Jon Olsson
 • Tar en bild med Jon Olsson som blir suddig
 • Tränade på Bosön med träningsklienter
 • Simmat 5 gånger på 3 dagar
 • Tränade 5 pass i fredags
 • Magnetröntgen imorgon (måndag)
 • Hemresa till Borås efter magnetröntgen imorgon
 • Flyger tillbaka till Mallorca på lördag (15 mars)
 • Längtar efter Ida

Jon Olsson, Andreas Lindén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.