På lördag flyger jag tillbaka till Mallorca. Där väntar träning, värme och inte minst Ida. Efter att ha cyklat en sväng kring Borås idag har jag svårt att förstå att jag kommer att simma i utomhusbassängen i Palma igen om bara en vecka. Steget från sjukhussalar och iskalla simhallar blir stort. Typ 1+2 timmar flygtid.

Något svar från läkaren eller magnetröntgen har jag inte fått ännu. Ryggen och domningsproblemen får fungera ett tag. Snart måste jag troligtvis åka tillbaka till Sverige och Stockholm igen för uppföljning. Säsongen får jag skjuta upp lite. Kanske är det i år jag åker iväg till en annan kontinent och tävlar över vintern istället? Det är i alla fall vad jag går och drömmer om just nu.

Son Hugo, Palma de Mallorca

Portocolom träning 2013

Löpning Palma 2013

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.