Efter den sämsta flygresan någonsin är jag tillbaka på Mallorca. Cirka 15 timmar senare än planerat. Air Berlin skjut upp avfärden från Landvetter gång på gång tills jag missade min vidare flight från Berlin i lördags. Istället fick jag stämpla in på ett bedrövligt flygplatshotell för natten. Igår flög jag vidare till Palma kl 06:30 efter uppstigning 04:10. Det var den sämsta flygresa jag någonsin gjort.

Något trött valde jag att vila igår. Istället var jag med Ida och cyklade på strandpromenaden fram och tillbaka i solen. Det var en fantastisk dag som vi förvaltade väl. 24 grader varmt och strålande solsken.

Idag skriver jag mitt eget träningsschema för kommande vecka. Troligtvis sykklar jag med några norrmän tis-ons. Om några veckor planerar jag att tävla i cykel. Men innan dess behöver jag lite mer träning. Långt senare kommer jag tävla i triathlon/duathlon igen.

Cykeltur Palma

 

Andreas Lindén, cykelutflykt Mallorca, Palma

 

Andreas Lindén, cykelutflykt Mallorca, Playa de Palma

 

Utsikt

Andreas Lindén, cykelutflykt Mallorca, Playa de Palma

Andreas Lindén, cykelutflykt Mallorca, Playa de Palma

Andreas Lindén, cykelutflykt Mallorca

 

Ida cyklar, Mallorca

 

Ida cyklar, Mallorca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.