Under första veckan på Mallorca har jag hunnit träna en hel del. Det har till och med gott så bra att jag planerade att tävla imorgon (lördag) och på söndag. Tyvärr blev lördagens tävling inställd pga spanska omständigheter. Det verkar dock inte ha gjort någonting då jag ännu inte hunnit få mitt utlandstillstånd. Utan utlandstillstånd är det hopplöst att försöka få starta. Jag är snabb nog att hänga med i farten men inte rent praktiskt på att ordna papper.

Vad som händer här näst är mer träning, bikefit, inomhusluftanalysering och sommarplanering. Min höft är bra och jag kan träna på. Fortfarande har jag lite problem med baklåret efter att ha kompenserat den svaga höften. Men det är inte så farligt.

Jag kommer fortsätta tävla på min Canyon Speedmax CF under 2014. Nu ska jag dock testa lite olika sittställningar. Generellt sitter jag väldigt bra. Men inte längre individuellt. Jag måste hitta en position som fungerar utefter min mindre väl fungerande kropp. Problemen med det domnande benet kan reduceras något med hjälp av en högre sittställning och kortare vevarmar. Det blir en liten förbättring i väntan på en medicinsk åtgärd.

pre_borascitytri

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.