Efter testet förra veckan sprang jag en sväng med Simon på onsdagen. Det kändes segt. Precis som testet hade känts. Och likaså dagen innan testet. Styrketräningen gick segt. Skidåkningen på kvällen gick också segt. Dagen efter var jag sjuk. Oväntat. Eller inte.

Tyvärr har jag nog inte fått något rättvist testvärde. Mitt test av laktat under cyklingen blev väldigt mycket sämre än väntat. Men med tanke på hur risig jag var i helgen så kanske det inte är så konstigt. Syreupptaget är nog inte särskilt felvisande. Jag var långt under maxpuls. Men om jag hållit i längre är det inte säkert att jag skulle ökat. Kanske hade jag fått ett lägre värde ifall jag hållit i längre på hög belastning. Troligtvis inte. Men kanske. Att jag blev sjuk efteråt och troligen var sänkt redan under testdagen har gjort testet lite osäkert.

Egentligen har jag tänkt åka tillbaka till Palma för att träna och tävla mellan den 12-26 april. Nu är jag dock osäker på ifall jag kommer iväg. Jag måste göra klart företagets momsdeklaration och årsbokslut för 2014. Moms är relativt svårt för vanliga företag. För ett företag som arrangerar träningsläger utomlands är det ett helvete. Hinner jag inte klart får jag klara mig utan Palma och Zanahoria i två veckor till.

ida-andreas-mallorca-2014-1

Jag minns knappt någonting av helgen. Troligtvis hade jag lite feber också. Valde att bara försöka sova och vila mig igenom varje dag då jag vaknade risig. Då släpper det snabbare. Givetvis hade jag kunnat tvinga mig till att maila, skriva scheman (som hade blivit urusla) och bokföra. Jag vill komma igång och få träna i fantastiska Borås innan jag åker tillbaka igen. Just nu verkar det mer luta åt vårträning än åt vinterträning då vårvädret tagit över. Det märks i min Triathlonshop då jag idag slagit rekord i flest antal ordrar på en dag.

Just nu börjar det trilla in lite nya produkter för 2015 i shoppen. Bland annat de nya Zipp-däcken som är utformade efter Firecrest-fälgen för optimal aerodynamik. Den nya versionen är dessutom ett av de mest lättrullade däcken på marknaden. Lägg därtill aerodynamiken och det blir troligtvis det snabbaste däcket som finns idag. Umara Intend och Umara Sport finns också i lager. Även Zipp har fått fram sin första last med världens bästa hjul till Europa. De finns i shoppen till riktigt bra priser. Ett fåtal storlekar löparskor från Salming Running från 2014 finns kvar i shoppen till ett rabatterat pris. 2015 års modeller är i lager om några veckor.

Det börjar alltså bli dags att ordna alla prylar till säsongen 2015. Mitt tävlingskit ser ut som nedan.

andreas-linden-cykling-formentor-jan-11

Nu ska jag hämta brorsans tumstock och ta lite fler mått för den nya Canyon Aeroad SLX. Det borde jag gjort för längesen. Men jag har forskat lite mer för att få fram den perfekta ramstorleken samt tagit hjälp av en bikefit-expert för att få ännu mer precis storlek och längd på styrstam. Resultatet blev exakt samma som när jag fyllde i Canyons måttabell. De har gjort det där riktigt bra…

Canyon Aeroad CF SLX 2015

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.