De senaste veckorna i Sverige har kantats av sjukdom. Tack och lov inte lika illa som förra året vid den här tiden. Men jag har missat några veckors träning på grund av förkylning med feber och där efter halsinfektion.

Efter några dagar i Helsingborg för att möta upp Ida och få hjälp med bokföringen är jag nu tillbaka i Borås igen. Hagel varvas med solsken och vädret med 20 grader och sol på Mallorca just nu lockar.

Idag kunde jag köra ett cykelpass första gången på över en vecka. Kändes bra trots att träningen inte gått som planerat.

Det blir inget Vasalopp för mig heller. Har knappt kunnat åka skidor alls och missade alla seedningslopp. Jag åker istället till Stockholm och håller en träningshelg för mina coachingklienter. Från Salmings nya conceptbutik på Kungsgatan 19 i Stockholm håller jag ett löppass på fredag kl 16.00.  Vi kör lättare löpteknik och springer total 5-6 km. Det är gratis och öppet för alla. Anmäl dig till coaching@andreaslinden.se senast torsdagkväll, alternativt innan det blir fullt. Det finns 30 platser och det är först till kvarn som gäller.

 
helsingborg-views-9 helsingborg-views-7 helsingborg-views-3 helsingborg-views-2Foto: Ida Carlsson

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.