Det tog ett par dagar sedan var jag okej igen. Efter att ha flyttat bromshandtagen på min cykel fick jag bekymmer med glapp i de elektroniska vajrarna. Klantigt kan tyckas men nu har jag lärt mig det. Det tog några dagar innan jag kunde cykla igen. Min andra cykel (Speedmax CF) är hos Canyon för lite omjustering av styrtappshöjd. Jag bestämde mig för att testa andra positioner och min nuvarande har jag valt att låsa vid en väldigt aggressiv position. En position som lämpade sig väl för halv Ironman men som jag inte riktigt klarar av att hantera vid en hel Ironman.

andreas-linden-november-mallorca-19

Jag får numera sponsrad mekhjälp av Pedro på Niu Wave Bicicletes i Alcudia. Mer om det senare. Pedro och Niu Wave ska få ett eget inlägg. Det förtjänar han mer än väl.

Igår lyckades jag genomföra mitt första riktigt bra cykelpass på ett tag. Innan dess har jag mest blivit trött men inte lyckats prestera så mycket. Nu löste jag dock drygt 360w i totalt 40min på gårdagens 2h långa backintervallpass. Mitt mål är att i januari lösa ca 390w i 60min effektiv tid. Hädanefter ska jag välja backar med färre kurvor. Jag byter också ut mina däck så jag slipper få sladd i serpentinerna såväl uppför som nerför.

andreas-linden-november-mallorca-100

andreas-linden-november-mallorca-102

Jag har även hållit i min öppet vatten-simning så gott jag kan. Denna vintern ska jag hålla i simningen utomhus så länge jag kan. Det bör fungera december ut och troligtvis halva januari. Sedan får jag vänta till mars innan jag hoppar i havet igen. Temperaturen dalar ner under 15 grader i februari. I alla fall om de där sedvanliga tio pissdagarna i början av februari blir av i år igen.

andreas-linden-november-mallorca-20

andreas-linden-november-mallorca-29

andreas-linden-november-mallorca-30

andreas-linden-november-mallorca-33

Min gräns för havstemperatur är 15 grader. Annars tror jag att jag har mer att förlora än att vinna i att tvinga mig ner i havet. Jag vill inte bli sjuk och jag får heller inte ut någon vidare träning ifall jag inte får igång värmen i kroppen alls under passet. Och min gräns för att få igång värmen i vattnet går vid 15 grader.

andreas-linden-november-mallorca-45

andreas-linden-november-mallorca-71

andreas-linden-november-mallorca-57

andreas-linden-november-mallorca-64

I helgen ska jag och Ida åka till Cala Mondrago. Vi ska mest försöka ta det lugnt och spela gitarr framför brasan. Men det lär även bli ett par timmars träning (typ 2h om dagen). Även där lär det bli en del simning.

andreas-linden-november-mallorca-82

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.