Nytt hem, ny verksamhet och nya cyklar

Under hösten har jag och Ida flyttat från huset utanför Sineu till ett så kallat townhouse i byn Sineu. Flytten tog en del tid och kraft men vi trivs mycket bra med att bo inne i byn. Det är smidigare men vi kan förstås sakna naturen ibland.

Vi har bott i Sineu sedan april 2017. Innan dess bodde vi mitt i centrala Palma. Att flytta ut hit har varit ett lyft för min träning. Och vi trivs överlag väldigt bra med lugnet som råder över den här byn. När vi vill till Palma tar vi ofta tåget in.

Under hösten bytte jag också cykelmärke från Canyon till BMC. Jag har kört med Canyon sedan 2012. Att ha samma cykelmärke i 6 år är inte särskilt vanligt. Men jag har trivts bra och Canyon har hela tiden utvecklats. Det har varit kul.

Men det var dags för ett byte. Jag ville ha en förändring i samarbetet men Canyon ville inte det. Jag körde på Canyon säsongen ut. Sedan bytte jag till BMC. Jag är galet nöjd med min Timemachine Road 01. Se lite i filmen nedan.

 

Ny coachingtjänst

Jag jobbar med min coaching tillsammans med Ida. Det är ytterligare en förändring vi har gjort. Vi lanserade en ny typ av coaching inför hösten för att fler ska ha möjlighet att få vägledning och möjlighet till ett bra upplägg i sin träning. Jag har kvar min vanliga coaching men kompletterar den med Coaching Go, som vi kallar det numera. Vi tog dock först namnet Coaching 590, baserat på priset som är 590kr/mån.

Träningen går riktigt bra. Jag tränar så mycket jag orkar. Ingenting begränsar mig. Den här veckan kommer att landa på 25-30 h träning. Volymen är inte det viktigaste. Men att jag har möjlighet till att ha sådan här hög volym känns väldigt bra.

Spana gärna in min coachingtjänst Coaching Go här.

I min vanliga coaching har jag fått två platser över efter att ha varit fullbokad under en längre tid. Så om du är intresserad får du gärna höra av dig.

BMC Timemachine Road 01 Disc

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.