Jag har utmanat min självdestruktivt lata lillebror att köra Vasaloppet. För att pressa honom lite extra har jag lovat att åka dubbelt så fort som honom. Om jag misslyckas kommer han att få hitta på ett lämpligt idrottsrelaterat straff som jag tvingas utföra till sommaren.

För att min snikna bror ska klara 9 mil på skidor har jag lagt upp ett träningsschema åt honom. Han följer det slaviskt. Säger han. Själv misstänker jag att han designar hemsidor och spelar TV-spel på dagtid för sedan att smygträna 9-timmars distansgnetpass varje natt.

För er som undrar eller kanske redan noterat vad jag spelar på luftgitarr så lirar jag Lost for Words av Pink Floyd med ett klockrent C i introt.

Tack Pölder Sport för de flashiga luftgitarrerna! Jag ska även börja träna på dem inom kort.

God fortsättning!
///Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.