Samarbete med SAJ Föreläsarbyrå

Jag samarbetar med föreläsarbyrån SAJ. Stefan, som är delägare i företaget, hjälper mig att bli en duktig föreläsare. För att komma in i föreläsandet på riktigt håller jag på att föreläsa för skolor och andra mindre event.

Skolor

Jag föreläser på skolor om både träning/kost och inspiration/motivation. Under föreläsningarna berättar jag om mina erfarenheter, utmaningar  och mitt sätt att tänka. Mitt budskap är att alla kan bli vad de vill om de bara vill det tillräckligt mycket. Det är helt vanliga människor som uppnår sina drömmar. Det enda som krävs är mod och drivkraft.

Skolor erhåller ett kraftigt reducerat pris på mina föreläsningar. Ungdomar behöver inspiration och förebilder. Därför får inte ekonomiska hinder komma emellan.

Boka

Kontakta Stefan på stefan@saj.se

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.