Jag och brorsan har åkt två stycken 42 km långa långlopp, Västgötaloppet och Ulricehamnsloppet. Brorsan har kört på tre timmar båda gångerna. Det är ruskigt bra med tanke på att han i oktober körde en mil rullskidor (med tävlingshjul på asfalterad banvall) på 56 minuter.

Själv åkte jag Västgötaloppet på 2:09. Tyvärr fick jag byta skidor efter 22 km. Skidorna som jag fick var för mjuka och jag fick åka med fäste hela sista 20 kilometrarna. Ulricehamnsloppet fick jag bryta efter att den ena bindningen sprack.

I helgen ska vi nog åka något mer lopp. Sedan är det dags för Öppet Spår under Vasaloppsveckan. Jag vill och tror att jag kan åka på ca 4:30. Brorsan kommer åka snabbt i början men förhoppningsvis så är han inte så kaxig de sista tre milen.

/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.