Jaja, så gick det med det. Detta var i alla fall den längsta tiden som jag haft ett riktigt jobb.

Jobbet fungerade bra men nu ska jag börja att jobba med andra idéer.

Jag kommer snart även att börja jobba med Ski of Sweden 2012. Det kommer att bli av. Vid snöbrist får jag åka rullskidor i skåne. Hur som helst ska jag försöka åka snabbt som tusan genom Sverige. Sist åkte jag 16 timmar skidor om dagen i snitt. Men på grund av det dåliga vädret som började så kom jag ingenstans. Nästa år ska jag vara bättre förberedd. Eller. Till nästa gång vet jag hur jag kan förbereda mig. Att planera en sådan här strapats är svårt som tusan. Det liknar ingenting annat.

Det ska bli riktigt kul att försöka igen nästa år!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.