Jag har lärt mig ännu fler kul styrkeövningar. Tyvärr har jag ingen som kunnat filma dem. Ni får se andra göra dem istället.

Human flag:

 

Killen i videon gör den löjligt länge. Jag har inte lika raka ben och orkar bara max tre sekunder. Men det är på gång!

 

Dead hang muscle ups:

Muscle ups är enkelt nu. Att hänga helt stilla och häva upp hela kroppen är svårare och roligare. Ett långsiktigt mål är att kunna gå hela vägen upp till handstående. (Jag kan stå på händer hyfsat bra redan.)

 

Pendeln (se 0:24 sek in i klippet):

Jag gör den inte lika snyggt och är inte lika solbränd. Men båda delar kommer i sommar.

 

Ett mål för mig är att vara lika stark som en gymnast, snabb som en cyklist, uthållig som en triathlet och kroppskontrollerad som en simmare. Eftersom jag hela tiden jämför mig med bättre och bättre atleter kommer jag kanske aldrig att nå det målet. Men jag blir bättre och bättre för varje dag som går.

/Andreas

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.