Alla viktiga mail skickas innan kl 08:00 på morgonen. Det är lätt för en egenföretagare att sova länge. Jobbet väntar på dig och ingen blir sur om du är sen. Därför brukar jag försöka skicka alla viktiga mail innan klockan 08:00. Är det riktigt viktiga mail åker de iväg innan klockan 07:00.

Sömnen är viktig. Men någon gång efter 06:00 sover vi inte alls lika bra, även fast vi sover. Ju tidigare vi går och lägger oss innan tolv, desto bättre. Klockan 21:56 är en bra tid. Varför inte prova morgonlöpning vid 04:00 på söndagmorgon. Bättre support än den jag får från alkoholiserade discohajar finns inte.

Jag minns hur besviken jag blev i vintras när jag insåg att elljuset kring Kypesjön inte gick att tända före klockan 05:00. Sjukt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.