I morse var jag ute en timme och härjade omkring i de södra stadsdelarna. Som vanligt utan karta. Det blir roligare då. Jag hade svårt att hitta någon bra väg ut ur stan. Men det kanske inte är något större mysterium. Förhoppningsvis kan jag haka på något gäng och lära mig vägarna. Dock måste jag få besked om skadan innan jag tränar på riktigt.

Igår tog jag foton på Ida som hon ska använda vid seriösa tillfällen och på allvarliga webbplatser. Jag har aldrig plåtat med något annat än min mobilkamera. Men det gick bra ändå. Hon är lättfotad.

Kavajen är grymt snygg. Och min.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.