Tar denna backen fyra minuter att springa uppför så är jag lyckligast i världen. Jag har 4,5 kilometer till roten på backen. = Lagom uppvärmning. Backen kommer att användas för att belasta min syreupptagningsförmåga. Med stavar i händer springer jag upp så snabbt som möjligt. Därefter går jag nedför (eller åker pulka) som vila. När min fot är bra kommer jag att springa i den backen 2 ggr/vecka.


Gatan där jag bor. Backigt och fyllt med Pavé. (Kullersten)


Globen bakom träden. Jag och brorsan ska kika på New York Rangers mot Anaheim Mighty Ducks i oktober. Det blir episkt. Jonathan håller stenhårt på Anaheim och jag håller, som vanligt, stenhårt på Foppa. Att han inte är med är mindre viktigt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.