På tisdag ska jag återigen till läkaren med foten. Då får jag veta vad röntgenbilderna har visat och förhoppningsvis en bra slutsats. Vad jag vill höra är att det bara är något som gör ont men inte blir sämre av att träna. Den ekvationen är dock inte särskilt vanlig. Får jag bara en diagnos som jag kan jobba utifrån så är jag nöjd. Utan diagnos får allt jag gör syftet ”kanske”.

Förhoppningsvis kan jag börja med någon träningsform. Det är inte orimligt. Jag behöver bara veta vilka rörelser jag ska undvika. När jag fått diagnosen har jag en riktigt grym kollega som kan tipsa mig om rehab.


Simon – Snygg som få och smart som ännu färre.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.