Simon och Vanja eller Piff & Puff är två av mina bästa vänner. De förtjänar ett eget inlägg. Särskilt med tanke på att ”Vanja” är det femte vanligaste sökordet på min hemsida. Ingen är gladare över det än just Vanja själv. (Kanske Simon.) De har varit med på Ski of Sweden och Simon var med på Superklassikern. Vi planerar nu nya event och de är minst lika viktiga som jag.

Piff & Puff plåtas helst och oftast tillsammans.


Under Ski of Sweden fick Vanja bestämma mat. Och klädkod.


Simon konstaterar att jag börjar få symptom som kan kopplas till musarm. Tipset var att använda andra armen under resterande 14 timmar av dygnet. Jag fick massage och dagen efter fungerade jag utmärkt.


Godis gör dem alltid lika glada.


Vanja är irriterad över frukostmyten. Simon tar det med en klackspark.


Hur många av dina vänner har släpat en 200 kg tung, trasig snöscooter 15 kilometer efter ett misslyckat försök att ge dig mat?


Hur många av dina vänner följer dig mellan Smygehuk och Treriksröset, oavsett färdmedel?

Efter Ski of Sweden, när Ingemar lämnade av mig sist hos Ida, vände sig han och något som jag aldrig glömmer. ”Simon och Vanja. Ta vara på dem. Alla dessa problem, bekymmer och brist på sömn men de har aldrig gnällt. De är helt fantastiska vänner.”

Jag kommer aldrig att kunna ge tillbaka allt det som de gett mig. Tack.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.