Under slutet av 2009 fick jag ont i ryggen. Den knakade så fort jag rörde mig och värkte ständigt. Jag hade inte en muskel att stötta upp den med. Det var då som Stefan (han har hjälpt mig med massage, styrka, Superklassikern etc.) började styrketräna med mig. Efter några månader var ryggen inte bara bra. Den var stabil, rak och stark. Första styrkepasset klarade jag av att göra den klassiska plankan i 20 sekunder. Jag lovade dock innerligt att jag skulle klara av att göra plankan på två balansbollar innan nyår.


Kul förresten att Stefan lovade att sluta cykla om jag lyckades. Han erkänner gärna detta men vägrar att lägga av.


Pulls ups är bra. Men chins är snyggare.

Ryggen har nu börjat att knaka lite igen. Jag vet vad det beror på. Efter att jag inte vågat röra på mig alls mycket senaste tiden har jag blivit svagare. Även i ryggen. Om jag bara kunder börja göra lite chins igen skulle jag må hur bra som helst. Särskilt mentalt. Chins är den snyggaste övning som du kan göra. (Muscle Ups är den snyggaste övningen som du inte kan göra.)

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.