Imorgon hoppas jag på en diagnos som ger besked om vilka rörelser jag kan göra med foten. Troligtvis får jag gå utan löpning, cykel och kanske även simning ett tag till. Hur det än blir har jag ett mål med min styrketräning. Vilken kanske blir den enda träning jag kan utföra under några veckor till. Jag ska klara Bar-Barians Elit-medlemsskap. Det innebär:

5 muscle ups
45 dips
25 pull ups
55 push ups
5 muscle ups

Under 6 minuter.

Förut har jag klarat:

5 muscle ups
20 dips
15 pull ups (chins)
40 push ups (armhävningar)
0 muscle ups

Jag har en bit kvar. Innan träningslägret i mars ska jag klara det. Och inte väga över 75 kg.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.