Spanien ar speciellt. Affarerna har oppet nar de kanner for det. Mercadona oppnar mellan 8 och tjugo over atta. Dock ar det riktigt billigt har nere. Matpriserna ar riktigt laga om man handlar i ratt affarer. Livsmedelsbutiken i anslutning till hotellet ar aldrig billigt. Elektricitet ar svindyrt men det kravs inte sa mycket el om man inte ar inomhus.

Nu har jag aven kort mitt forsta loppass pa lange. Jag har dragits med en risig hosta som inte velat slappa. Formodligen pa grund av att jag jobbat 24/7 senaste tiden. Trots allt sprang jag precis lika bra som jag brukar gora. Fysiken finns i mig.

Vi har aven kikat lite lagenheter pa on. Santa Ponsa ar lovande. Jag har flera erbjudanden pa lagenheter dar. Det finns simarena, bra lopvagar och gym. Dessutom ar byn mysig och lugn. Dar har jag nara till bade berg och platta vagar.

De senaste dagarna har vi haft stralande sol och varm luft fran soder har kommit in over on. Jag ar solbrand. I december! Det ar inte fel.

Tyvarr har jag inga bilder att bjuda pa. Jag ska fa ordning pa internet pa min dator igen. Uppkopplingen rackte i 2 dagar.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

  • Det är tveksamt om jag kommer till start. Har jag nog med pengar kör jag. Om jag inte har pengar kan jag tyvärr inte vara med. Förhoppningsvis har jag mer pengar till 2013. Tills vidare får jag nog nöja mig med att stanna på ön och tävla här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.