Jag måste ha tag i ett simkort. Och nej, inte till en mobiltelefon. Jag måste komma igång med simträningen igen. Huset här i Santa Ponsa ligger 5 min ifrån simhallen. Men för att komma in behöver jag ett kommunalt sportkort. Det kortet ordnar jag i Calvia någonstans. Calvia ligger 10 km härifrån och jag har varken bil eller cykel. Det blir därför en bra löptur fram och tillbaka.

De har bra priser på träning här nere. Mottot är att alla Calvianer ska ha råd att sporta. Därför kostar kortet 730 kr för ett år. Då får jag tillgång till alla idrottsanläggningar i området. Bland annat 25m bassäng, 50m bassäng, flera olika gym, friidrottsbanor etc. I Stockholm kostade ett gymkort, på ett vettigt gym, den summan. Under första månaden! Sa jag att de 730 kr för inträde överallt gäller hela min familj. Jag köper alltså ett årskort för en familj för 730 kr. Bra initiativ!

Det ska vara billigt och enkelt att träna.

Sunset Mallorca

Ja, jag har klippt mig…

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.