Internet fungerade i en dag. Nu är det stendött. Istället åkte vi till hotel Portixol och lördagsmysjobbar. Förutom spanjorernas nonchalans är det underbart här nere. Naturen är fantastisk att träna i och bara njuta av. Dessutom har vi kanonväder. Det har regnat en förmiddag sedan den första december. Temperaturen ligger kring 16-17 grader.

Idag var jag och Örjan i peguera och ståpaddlade. Det var grymt kul! Jag trillade 19 gånger och var sämst. Men vad gör det när jag får pröva något helt nytt. Dessutom såg jag en hoppande delfin. Coolt!
Imorgon ska vi upp till Alcudia och surfa. Det ska vara två meter höga vågor där. Efter löpturen åker Ida och jag upp med bil för att pröva. Det är kul att hitta på lite saker med och inte bara träna/jobba hela tiden.

20120107-192027.jpg

Utsikt från sovrummet. Det ser aldrig likadant ut när solen går ner. Vyn är oslagbar.

20120107-192253.jpg

Hoppas att ni har det bra hemma. Och att ni snart kommer ner till ön. Jag ska visa er allt ni inte sett!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.