Jag var precis på gymmet i Santa Ponsa. Det är inget vanligt standardgym. Här tränar alla som är stenrika, kända och jag. För boråsaren kan kombinationen Grand Hotel Spa/Onyx Knalleporten/Restaurang Oliven/Stadsparksbadet beskriva hur det är. På gymmet har de en 25m träningspool där jag kommer köra mina simpass. Jag hoppas kunna ta lite bilder någon dag så ni får se hur det ser ut.
När jag frågade managern på gymmet om jag fick ta med svenskar dit och coacha blev de tveksamma. De hade ett avtal med en spansk PT-verksamhet.  Istället för träning blev det ett möte med chefen för verksamheten. Istället för en irriterad konkurrent blev blev vi spanska polare. (Här i Spanien går det att skaffa en kompis efter 5 min, utan att framstå som desperat.)

Nästa vecka ska jag på möte med honom i Portals Nous. Han vill eventuellt ha mig som coach åt hans skandinaviska kunder. Jag håller tummarna för att det blir någonting. Det borde gå att göra lite pengar på det och jag hoppas kunna träffa lite bra kontakter.

Solsken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.