Det börjar gå bra med träningen nu. På simningen i morse klarade jag hundringarna på 1:25min. För mig är det riktigt bra tider. Dock ska jag ner på 1:15 innan jag känner att det är tävlingsbra. Med rätt och hård träning kan jag komma dit inom en inte alltför lång tid.

Löpningen igår gick också bra. Jag kunde hålla mellan 3:10-3:16min/km på mina intervaller. Med tanke på att jag sprang dem utan att hitta någon bra väg så är det kanon. På en löparbana ska jag ner mot 3 min. Jag har ett mål att springa 3000m under 9 min under 2012. I och med att jag kommer ner på så bra tider får jag ett högt tak. När jag då ska ligga på 4min/km (16 km/h) under längre tävlingar ligger jag långt under maxpuls.

Cyklingen går finfint. Jag snittar runt 40 km/h under 5 km på min linjecykel. Utan att ta i särskilt mycket. Jag hade några intervaller som låg kring 35 km/h. Men då körde jag mestadels uppför. På tempocykel bör jag kunna hålla 40 km/h under tävlingarna. Om det inte är kuperat och kurvigt (vilket det brukar vara här nere). Har jag dessutom Easton 90 mm carbonhjul fram samt diskhjul bak (eller Easton bak också) kommer det gå av sig självt. Cyklarna jag kommer få från Canyon är dessutom bättre än min lånecykel (som visserligen också är från Canyon men kostar betydligt mindre).

Nästa långa löppass kommer att ske här. Hur långt och fort jag än springer blir det inte jobbigt.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.