Jag är förkrossad. Det är tävling imorgon men jag får inte vara med. Tyvärr såg jag idag att jag var tvungen att skaffa ett chip senast 11 dagar i förväg. Eftersom all information överallt är på spanska och deras hemsidor är 1800-tal så har jag missat detta. Dock ska jag åka dit imorgon. Med cykel och allt. Ifall jag skulle kunna hoppa in på något sätt.

Ikväll hittade jag resultaten från den senaste duathlontävlingen som hölls här på ön. Det var 160 startande. Samtliga i topp 50 höll över 4 min fart under både den första och den andra sträckan. Han som vann höll 3:05 km/min under inledande löpningen. Jag tror att både den inledande och avslutande löpsträckan var 3 km långa. I duathlon springer man först, sedan cyklar man och därefter avslutar man åter med löpning.

Jag hittade en gammal bild från ett landslagsläger i Skälderviken. Om någon månad är det sex år sedan jag var där. Både i tid och rum är det långt borta. Men jag minns ändå hur glad jag var över att få åka dit. På något sätt var det en viktig del av början för mig som konditionsidrottare.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.