Idag har det varit hur dåligt väder som helst här på Mallorca. Jag har suttit inne och kurat hela dagen. Eller snarare jobbat från 8-20. Det är lika bra att jag passar på att jobba när jag inte kan träna. Imorgon har jag vilodag egentligen men eftersom vädret var så dåligt bytte jag dagar. Därför blir det en hård dag imorgon. Inga straffpass, ingen ångestträning. Bara en normal och förnuftig träningsdag.

Efter en hel dags regn har jag räknat ut att det inte borde komma mer regn i år. Vi har även betat av några molniga dagar. Rent statistiskt sett bör det vara cirka 41 dagar kvar av de 45 solfria dagarna per år. Det ska tydligen ha snöat i bergen. Om det är bra väder ska jag cykla dit och kika imorgon.

Brrrrrr!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.