Jag hinner inte med någonting annat just nu. Det enda jag gör är att äta, jobba träna och sova. Men jag gillar det. Dock skulle jag behöva ett par veckor med 14 timmar jobb om dagen för att hinna ikapp igen. Anledningen till att jag måste jobba så frenetiskt är att jag vill kunna ha kvar mitt utlandsboende till hösten. Ska jag bli riktigt bra är det här jag ska vara.

På onsdag ska jag åka till Best Swim Center här på ön och försöka skapa ett simläger. Det kommer dock enbart att vända sig till föreningar. Idag ska vi skapa ett friidrottsläger för föreningar. Vi har fått en förfrågan och kommer förmodligen att få fler framöver. Det finns en superfin arena i Magaluf där vi kommer att träna. Jag kommer inte vara tränare utan bara ledare. Här ska vi ha högre kvalité än hoppsasteg och chinstävling.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *