Denna veckan har min hemsida slagit besökarrekord. Trots att jag har en dag kvar av veckan. Jag hade visserligen många fler besökare under Superklassikern 2010 och Ski of Sweden 2011 men jag räknar inte med det. 20% av mina besökare är engelsktalande. Därför kommer jag ofta skriva en kommentar/sammanfattning i inläggen för att de ska få lite begriplig information utan google translate. För mig är det också ett bra sätt att förbättra min engelska.

Ett av de första inläggen på min blogg 2006.

Hjälp mig!

Sprid gärna min sida till andra. Gillar ni något jag skriver. Se då till att gilla det via knappen under inlägget. Det går även att ge det +1 på google+ samt twittra om det. Ju fler läsare jag får desto mer tjänar jag på hemsidan. Då får jag också möjlighet att ägna mer tid åt varje inlägg.

English:

This week I gained a new visitor record for my website. Keep it up. From now on, I’ll write something in english after every post. Almost 20% of all my followers is from Great Britain or USA.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.