Idag tränar jag på känsla. Morgonen förgylldes av en 500m lång simtur. Mer blev det inte förrän jag begav mig hemåt igen. Lungorna var inte riktigt redo att simma hårt efter luftrörskatarren jag haft i tre veckor. På fredag blir det ett nytt försök. Jag använde mina nya simglasögon idag. De gamla var så slitna att jag hade problem att se bassängkanten innan jag skulle vända. Inte helt optimalt.

Söder.

Jag ska ut och cykla i 3-4 timmar nu. Vädret ser minst sagt lovande ut! Nu får jag även möjlighet att börja använda min Garmin-dator. Jag ska lägga in rundor i den för att sedan kunna ge till kunder som är här på läger.

Norr.

Väster.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.