Det som är intressant med eget (egna) företag är att allt jag gör påverkar mig själv direkt. Idéer som går bra lönar sig och idéer som går dåligt tar mycket tid och kan ibland bli kostsamma. Projektet Mallorca Training Camp är bra men svårt. Vi har lagt ner många timmars arbete på att förverkliga idéer i projektet men vi blir inte riktigt nöjda.
Sedan länge har vi funderat på att anordna löparläger men inte hittat något bra koncept. Förrän nu. Varje läger kör vi minst fem löppass. Löparvägarna är fantastiska och ger möjligheter för långa rundor och snabba rundor. Istället för att satsa på ett stort löparläger kommer vi satsa på att ha mindre grupper, max 8 pers/vecka, som får riktigt bra individuell träning. Nu ska vi börja marknadsföra lägret för allmänheten. Även cykelläger och triathlonläger ska börja marknadsföras. Dessutom ska vi erbjuda fitnessträning för de som vill komplettera eller ta med någon som är ointresserad av löpning/cykling.

Jag är dock fortfarande inte riktigt nöjd med produkten. Det beror dock mest på att vi inte haft några löpare här än som gett oss respons på lägret. Jag vill kunna se hur bra det verkligen blir.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.