Jag funderar på om det går att ladda upp träningspass jag kört till hemsidan. Det skulle vara riktigt kul att visa ungefär vart jag åkt. Kanske kan jag även visa lite mer info från träningspassen. Jag har inte särskilt mycket att dölja så jag bjuder gärna på puls, distans, tid, watt och allt vad jag kan tänkas plocka fram. Nu sitter jag och lägger in färdiga kartor från rundor som andra kört här på Mallorca. På tisdag ska jag köra ”Hors Categorie”. Den slingan går runt hela västra sidan av ön. Backigt och roligt.

Idag har jag skaffat ett flaskställ. Det ska bli kul att testa att cykla med vattenflaska hädanefter. Ofta kan det gå lite lättare då. I morse var jag ute med Sebastian Balck igen. Vi cyklade 2h, sedan sprang jag i 30 min. Båda passen var lugna. Imorgon ska jag försöka få ihop minst 4h cykel. De lugna passen fungerar kanonfint. Simningen börjar jag med nästa vecka. Imorgon har simhallen öppet i typ en kvart. Om de ens har öppet. Det kan mycket väl vara en helgdag imorgon. Igen.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.