Just nu är min familj här på besök. Dessvärre hinner jag inte med dem alls idag. Jag tränar och jobbar. Det är det enda jag gör just nu. Dock börjar allt ta sig. Framförallt går MTC bara bättre och bättre. Många som inte har bokat läger för våren hittar riktigt bra flygresor ner och bokar in DropIn-läger. Kul!

Jag har inte tränat så mycket idag. Men när jag räknar på det får jag ihop 4 timmar. Det känns ändå lite. Morgonsimning, lunchcykling och kvällslöpning har snart blivit avklarat. Imorgon blir det bara simning och löpning. Eller så blir det simning och ett längre cykelpass. Det beror på väder och form.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.