Idag har jag jobbat, ätit, simmat, ätit, jobbat, sprungit, ätit, pluggat och jobbat. Än så länge. Skönt med bara två träningspass idag så jag hinner ikapp igen. Imorgon ska jag och min familj åka på en rundtur här på ön. Vi ska åka längs den västra kusten. Peguera, Andratx, Estellences, Valdemossa, Deia och Soller. Det blir en kanontur.

Deia, Mallorca.

Den första löpkilometern gick idag på 2:56 min. Jag sprang på den grymma löpararenan i Magaluf. Andra kilometern gick på 3:01. Det var betydligt bättre än sist jag sprang. Tyvärr gav jag mig efter två intervaller. Jag är sliten efter mycket träning den senaste tiden. Därför valde jag att spara på benen.

Imorgon ska jag simma igen. Men det blir aktiv vila för min del. Jag kör ca 30 min och lite hundringar, sedan går jag hem igen.
Just nu går alla grenar bra. Frågan är bara hur jag kommer lyckas slå ihop dem. Cykling + löpningen vet jag går fint. Men frågan är hur jag cyklar efter jag simmat. Jag ska simma lite med våtdräkt så småningom för att få in känslan. Och framförallt ska jag lära mig att plocka av den snabbt. Det kan jag inte.

Borås Triathlon 2010. Idag är jag lite lättare men mycket snabbare.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.