Denna veckan har jag slagit tre träningsrekord: Trappan (löpning), 1000m (löpning) och 100m (simning).
Tidigare hade jag klarat av trappan på strax under 3 min. I onsdags sprang jag upp på 2:45 utan att ta i maximalt.
1000m på bana hade jag tidigare sprungit på 3:05. Visst har jag gjort bättre tider på en kilometer, men inte under ett specifikt intervallpass. Denna veckan sprang jag på 2:56. Dock blåste det ordentligt och jag hade ett halvt varv mer motvind än medvind. Jag hoppas kunna springa under 2:50 så snart som möjligt.
Idag simmade jag 100m på 1:12. Även det var under mitt intervallpass. Det är 6 sekunder snabbare än vad jag presterade i förrgår och 20 sekunder snabbare än vad jag gjorde för två veckor sedan.

Kul att det går så bra nu med träningen. Jag kommer att fortsätta grundträna förbi de två första tävlingarna här på Mallorca. Formtoppningen sker inte förrän jag ska till Kalmar.

Kvällens cykelrunda gick löjligt snabbt. 35 km/h i snitt på en runda som gick över ett rejält berg (8 km) och även en del snirkliga vägar. Totalt blev det 45 km. Bara under den 10 min långa utförskörningen låg jag under 83% av max. I backen och på slutet var jag uppe i 90-96% av max.

Canyon Aeroad

Kvällsvy över Calviadalen.

Ekrar i solnedgången.

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.