Igår guidade jag runt min familj i El Toro. Nedan kommer några bilder på det jag visade.

El Toro betyder ”tjuren”. Om ni går in på MTC’s hemsida och kikar på kartan längst ned på startsidan så kan ni se varifrån området fått sitt namn. Klicka på den orangea markeringen ”löparvägar” som ligger längst söderut på den västra sidan av ön. Det är otroligt hur vacker natur kan vara.

Det går att gå hela vägen ut till udden. Dock är det inte vem som helst som vågar/orkar.

Området är ett nedlagt militärområde. Allt är fortfarande inhägnat med taggtråd och arga budskap men jag och infödingarna vet att det är ofarligt samt känner till vägen runt stängslet. Byggnaden på bilden tillhör militären men är övergiven. Jag vill inte tänka på vad en tomt här skulle kosta om regionen Calvia får för sig att sälja marken.

Det är här omkring som jag springer mina långa löppass.

Jag hade nog inte vågat bygga detta själv.

Jag har hittat en väg ner till det kristallklara vattnet. Det är dock svårt att gå ner. Men väl nere får jag en egen strand. Det är ovärderligt.

Fotografer: Jonathan (t.v) & Ann-Sofie (t.h) Lindén

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

One Comment

  • Det ser helt fantastiskt ut, jag åker till Palma idag och kommer en av mina 15 dagar där nere dra på upptäcktslöpning i detta område, tack vare dina tips!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.