Vad kul! Jag har bokat träningsläger åt hela folktandvården under den sista veckan i maj. Eftersom alla måste besöka Mallorca var 18e månad så tog jag mig friheten att boka in dem själv. För oavsett skick måste alla behandlas likadant. Varje enskild individs läger bekostas av dem själva och faktureras på plats. Om de nu inte vill åka ner kan de boka om tiden. Avbokning sker endast efter mastodontförsök. Om man nu ”lyckas” avboka kommer vi att ”glömma av” att de avbokat och fakturera dem i efterhand. Bara för att våra ord är starkare än deras.

För svensk lag gäller varken kungen eller folktandvården. Vart skrev jag på att jag vill bokas in var 18e månad? Och hur kan de skicka en faktura på något jag inte accepterat? Hur som helst ska jag börja göra likadant. Det låter som en miljonaffär.

One Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.