Idag körde vi över 15 mil i bergen. Passet började dock med platt körning ut till Alaró. Därifrån körde vi upp till Orient och sedan mot Bunyola, Col de Soller, Soller, Deya, Valdemossa, Establiments, Calvia. Uppför backarna tryckte vi på för att pressa oss ytterligare.

Idag var det med en ny kille som jag inte tränat med förut och inte heller hört något om. Jag skulle gärna skylla på att jag varit sjuk, men jag hade blivit ifrånkörd av Jesper ändå. Det var bra med utmaning i backarna. Pulsen vandrade upp riktigt högt, framförallt i den första backen. Jag försökte höja tempot några gånger för att se om hade förmågan att växla tempo. Dock verkar jag ha tappat min attackkapacitet sedan jag lade om träning. Inte helt oväntat och det spelar ingen större roll. Det var kul att försöka i alla fall.

Utsikten från fiket på Col de Soller.

Stefan Limited Red Edition.

Dagens fika. Gott!

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/7/3/7/andreaslinden.se/httpd.www/wp-content/themes/themetrust-create/inc/template-tags.php on line 681

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.