20 mil imorgon

Imorgon ska jag ut och träna med två gäster. 200 km står på programmet. De vill cykla till Petra och fika. Nej, Petra är en by. Jag tänkte låta dem åka pace under 20 min varje timme samt hoppa över matstoppet. Det räcker med en banan innan vi vänder tillbaka.

Innan cykelpasset ska jag försöka hinna med att simma. Det blir jobbigt att få in 6 dagar simning denna veckan om jag inte lyckas simma imorgon. På onsdag ska jag springa intervaller och simma. Kanske även cykla. Jag har inte lyckats knåpa ihop mitt träningsschema än. Löpningen blir långa intervaller. 45 min på 80-85%% av max följt av 15 min njutning. Se bilderna ovan och nedan för mer info. Därefter blir det 30 min hem på 85% av max.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *