Nu kommer jag snart hem till Sverige igen efter knappt 6 månader på Mallorca. Resan hem är bokad den 30e maj. Därefter kommer jag att vara i Borås, Stockholm, Helsingborg och överallt mellan syd och norr. Jag kommer att köra Mitt i Borås Triathlon den 9e juni, sedan får jag se vilka tävlingar jag kör i juli och augusti. Det blir förmodligen Kalmar Ironman. Den är nästan spikad.

Dock måste jag åka hem en kort sväng mellan den 2a och den 6e maj för att skriva på ett papper. Ja, allvarligt. Jag måste flyga till Sverige och sedan tillbaka enbart för en signatur. Någon som hört talas om e-mail, scanner, Bank-ID eller internet?

Av all teknik vi utvecklar väljer byråkrater och gråmossiga myndigheter att tvinga fram möten. De förstår nog inte hur ineffektiva de är. Kan man inte bara hoppa av systemet och köra sitt eget race? Regler och myndigheter tar lätt 40% av all min arbetstid. Inför bytessystemet igen. En månadshyra mot ett diskhjul, ett löppass mot en middag, en tempocykel mot Ida?

Det ska bli riktigt kul att komma hem. Även om jag kommer fara runt en del kommer jag att tillbringa större delen av tiden i Borås. Jag älskar att träna där. Kypeskogen, Alidebergsbadet, Rya Åsar, lagtempo till Fritsla och tillbaka, Åsunden runt, Halénsbacken etc. Det är inte Mallorca men jag har många fina träningsminnen från Borås.

Marklyft

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *